Streama basket med VIPRow.me

Det kan svida i plånboken när månadskostnaden för den streamingtjänst du prenumerar hos dras från kontot. Om man däremot tänker efter vad det är man faktiskt betalar för, och framförallt hur mycket man ofta får för pengarna, kan det hela kännas lite lättare. Med tanke de risker du utsätter dig själv för om du istället väljer att streama basket gratis är det helt klart värt att betala beloppet. Trots att det bara finns vissa streamingtjänster som har rättigheterna till att sända NBA finns det fortfarande tjänster som är gratis, som till exempel VIPRow.me. 

VIPRow.me är en av alla de streamingtjänster som allt fler vänder sig till för att streama basket, NBA och andra sporter och sportsligor från. Självklart kan du använda denna tjänst om du vill, men du bör då också vara medveten om vilka risker du tar i och med ditt användande. Med detta sagt kommer vi här nedan att förklara lite mer specifikt vad VIPRow.me är, samt vilka risker, vilka fördelar och vilka nackdelar som finns med att streama basket gratis via sajten. 

VIPRow, VIPBox eller VIPSports?

När du surfar in på VIProw.me kommer du snabbt se att det finns olika benämningar på samma tjänst. Så vilket namn är det egentligen som gäller, är det VIPRow, VIPBox eller VIPSports? 

Tjänsten själva beskriver det som att namnet på deras streamingtjänst är VIPBox Sports – Sports On Demand. Genom denna tjänst kan du som användare streama NBA och andra sportsligor, ta del av olika matcher, se på online TV och mycket mer. Detta alltså helt utan kostnad. Det enda du behöver göra för att få tillgång till detta är att bestämma dig för vilken typ av innehåll du vill se. 

Chatta med andra om VIPRow basket

På sajten i fråga kan du också chatta med andra om det som visas på en viss stream, om utbudet på sidan eller om kommande sändningar. Genom att gå in på VIPRows Info & FAQ kan du återigen välja vad du vill få information om, samt klicka i vilken sport eller vilket ämne du vill chatta om. 

Vill du chatta på andra språk än engelska kan du också välja att göra det. Du kan välja mellan spanska, slaviska, tyska, grekiska, italienska, ryska, franska, turkiska och japanska. Detta är fördelaktigt då många av de som besöker VIPRow för att streama basket och liknande kommer från andra länder. 

Streama VIPBox – är det lagligt eller inte?

Ja, det är gratis att streama via VIPBox. Värt att tänka på är att gratis inte alltid behöver betyda att det är det bästa alternativet. Snarare är det oftast tvärtom, sådant som är gratis kan vara rätt dåligt. Eller så finns det en viss hake bakom att innehållet finns att tillgå för alla som vill utan någon kostnad. 

När du streamar via VIPRow är haken att du genom att ta del av innehållet på sajten utför en olaglig handling. Detta då VIPRow inte har rättigheterna till att streama NBA, basket eller någon annan sport som finns att hitta i deras sortiment. Därmed är det material som visas på VIPSports sajt så kallade piratkopior, vilka är olagliga att båda publicera, ladda ner och ta del av. 

Kort sagt har NBA inte godkänt att VIPBox ska få streama matcher och sändningar som berör basketligan. Fram tills det att NBA godkänner VIPSports som källa – vilket de med stor sannolikhet aldrig kommer att göra – är det olagligt att streama all form av basket och livesändningar på streamingtjänsten. 

Vi rekommenderar dig därför att med största möjlighet undvika att använda dig av streamingtjänster som denna. Utöver sajter som VIPRow finns det andra liknande alternativ som inte heller är lagliga eller särskilt bra att använda, så som Crackstreams, SportsHD och många fler. 

basket

Alternativ att använda istället för VIPBox

Nu kanske du undrar hur du ska gå tillväga om du ändå vill streama basket live men inte ta del av olagliga streamingtjänster online. Svaret är att du istället kan (och bör) vända dig till den lagliga streamingtjänsten Cmore

Cmore är nämligen den enda streamingtjänst i Sverige som har rättigheterna till att sända NBA. Det vill säga, Cmore är den enda tjänsten som NBA har godkänt för streaming av basket live. 

Det här betyder att det är helt lagligt att streama det innehåll som finns att ta del av på Cmore. Utöver att du därmed stöttat NBA och deras spelare slipper du på detta sätt även utsätta dig själv för en risk varje gång du ska streama basket. 

När du streamar basket live via Cmore kan du även känna dig trygg och bekväm då du inte behöver sitta och oroa dig för att du gör en olaglig handling. Med Cmore kan du streama NBA med gott samvete, njuta av tryggheten och den goda kvalitén när du kollar på när dina favoritlag spelar. 

Streama NBA med bäst kvalité

Just det sistnämnda, den goda kvalitén på innehållet, är en av de främsta fördelarna med att välja just Cmore som streamingtjänst. Hos Cmore får du nämligen bäst kvalité, vilket i sig gör stor skillnad för din upplevelse av hela streamingen. 

Både bild och ljud är mycket bättre hos Cmore än hos många andra streamingtjänster, inte minst sajter som VIPRow.me. Bara detta är något som gör att det kan vara värt att betala en liten summa i månaden för en sådan tjänst och deras utbud, eller hur?

Fördelarna och nackdelarna med att streama via VIPRow

Såklart finns det både fördelar och nackdelar med VIPRow. Trots att nackdelarna till stor del väger över fördelarna kan det vara värt att nämna de få positiva saker som finns med sajten, det vill säga om du ändå känner dig intresserad av att använda den. Detta gör vi även för att du ska få alla chanser att skapa dig en egen uppfattning om VIPSports och VIPRow i helhet. 

Fördelar med VIPRow
  • Den stora fördelen med VIPRow är att det är en tjänst som erbjuder dig att streama basket live, och det dessutom gratis. Många tycker att saker som är gratis alltid är det bästa alternativet, vilket man ju av olika anledningar bör ifrågasätta. Men, i och med att det är gratis att streama från VIPRow kan jag inte sticka under stolen med att det faktiskt är lockande att använda tjänsten även om man vet om dess stora nackdelar.  

  • En annan fördel är att du kan bli en del av en gemenskap genom att använda VIPBoxs sida och chattfunktion. Chattarna är uppdelade i olika kategorier – vill du till exempel chatta om basket är det basketchatten du ska gå in på. 

  • Där kan användare med samma intressen chatta med varandra under tiden som liven streamas. Det kan göra att det nästan känns som att du är i publiken i arenan där matchen faktiskt spelas, något som gör upplevelsen ännu lite bättre. 

Nackdelar med VIPRow
  • Att det är gratis att streama basket live på VIPRow är en sak. Men att detta kostnadsfria utbud innebär att det är olagligt är en annan. Det finns alltså inget som heter gratis och laglig streaming, det åtminstone inte på just denna sajt. 

  • Du själv kanske inte tycker att du utför en olaglig handling, men så länge du tar del av innehållet så gör du just det när du streamar basket live gratis. En annan nackdel med att använda tjänsten är all reklmad på sidan. Denna reklam är inte bara störande, utan reklamen anses även i många fall vara opassande. 

  • Många gånger handlar reklamen och annonserna nämligen om saker som porr, bantning, att vinna pengar, och andra opassande ämnen. Har du otur råkar du klicka på någon av dessa reklamrutor och annonsbanners och kan därmed få virus på din dator. Eller så leder det till att en hacker kan göra dataintrång. Olaglig och osäker streaming är inte något som lockar oss! 

FAQ

Vad är skillnaden mellan VIPRow, VIPBox oxh VIPSports?

Egentligen är det ingen skillnad mellan dessa tre, utan snarare så är det tre olika benämningar för en och samma tjänst. För att komma in på streamingtjänsten i fråga ska du söka på VIPRow.me. De andra två begreppen är sådana som streamingtjänsten själv använder sig av internt på sidan. 

Varför är det så mycket reklam på VIPRow?

VIPRow finansierar sin sida med hjälp av reklam och annonser på sidan. Detta måste de göra i och med att deras användare inte behöver betala någonting för att ta del av och streama innehållet på sajten. 

Är det säkert att streama basket gratis via VIPRow?

Det finns mycket som talar för att du aldrig kan vara helt säkert när du streamar basket gratis via VIPRow. I och med att innehållet finns att tillgå helt gratis innebär det också att det är piratkopierat. Sådant innehåll och material är olagligt att både streama och konsumera. 

Lämna en kommentar