Streama NBA gratis på USTVGO.TV

Det är inte konstigt att det kan låta lockande att streama NBA gratis online. För precis som du låter får du på så sätt möjligheten att streama matcherna med dina favoritsportsligor utan att behöva betala något. Att det nästan låter för bra för att vara sant är du inte ensam om att tycka. 

Något du däremot bör veta om då du planerar att streama basket på nätet är att det måste göras på rätt sätt för att upplevelsen ska bli så bra som du önskar. Just NBA, men även andra liknande ligor och spel, kan nämligen vara svårt att streama om du inte har ett konto på en streamingtjänst med rättigheterna till att sända NBA. Haken där är att du måste betala för att ta del av innehållet. 

För att du ska kunna streama NBA gratis måste du istället vända dig till gratis streamingtjänster, så som USTVGO.TV. I och med att detta är en sajt som egentligen inte har rättigheterna till att sända innehållet på sajten finns det en del risker med att streama basket just där. För att du inte ska göra ett felaktigt val utan att vara medveten om det ska vi här nedan gå igenom allt du bör veta om USTVGO.TV! 

USTVGO.TV 

Som du säkert redan förstått finns det inte bara en streamingtjänst du kan vända dig till då du vill streama basket online. Utbudet av streamingtjänster som erbjuder dig att streama just NBA och basket är nämligen väldigt stort idag, och det både på gott och ont. 

Ett av dessa alternativ är USTVGO.TV. Där kan du utöver att streama basket också ta del av andra sportsändningar och se på olika evenamang – det finns nämligen över 90 olika kanaler att streama på sajten. 

Att kunna se på över 90 olika kanaler på en och samma sida är något som väldigt många uppskattar. Vill du veta vad det bästa av allt är? Att USTVGO.TV är helt gratis att streama från. Vi vill dock poängtera att sådan typ av streaming kan ha ett visst pris, det alltså trots att innehållet må vara gratis att ta del av. 

USTVGO NBA

Att streama USTVGO basket är inte så svårt. Enligt oss borde det vara svårare än vad det är att få tillgång till innehållet, det då allt som finns att streama på sidan inte är helt lagligt att konsumera. 

Sajten saknar nämligen själva rättigheterna för att sända NBA’s matcher och liknande, vilket alltså innebär att det som sänds på sidan är piratkopierat. Både att sända och ta del av sådant innehåll är i sig olagligt. 

I och med att det inte är lagligt är det inte heller säkert att streama basket på den specifika streamingtjänsten i fråga. Det är med andra ord detta pris du får betala, att riskera din egen säkerhet för att kunna streama NBA utan kostnad. Det finns dock en sak du kan göra för att det ska bli lite säkrare, även om det mest säkra är att inte alls streama basket gratis. 

USTVGO Sverige

För att möjligtvis göra det lite säkrare att streama NBA via USTVGO kan du som tänkt använda sajten ladda ner en VPN. Värt att nämna är att om du befinner dig i Sverige när du vill streama från sajten så är det ett måste att ladda ner en VPN innan du kan börja ta del av sändningarna. 

En VPN är kort och gott en “produkt” som kan ändra din IP-adress. På så sätt kommer ingen kunna se att det är just du som är inne på sidan, och inte heller att du befinner dig i Sverige. Du kan därmed få tillgång till väldigt många fler kanaler, så som till exempel NBA. 

Hur du ska göra för att ladda ner en VPN, samt hur du går tillväga för att det ska fungera när du ska streama via just USTVGO kan du läsa mer om på deras hemsida. Det är inte särskilt svårt, men det gäller att du gör det på rätt sätt för att du ska få det skydd du önskar och för att du ska kunna ta del av det utbud du vill. 

basketplan-basketboll

Streama USTVGO basket gratis – men betala med din säkerhet

När du har laddat ner ditt VPN och börjar streama basket gratis får du ett visst skydd mot de risker som finns med att streama från olagliga streamingtjänster med gratis innehåll. Men, trots VPN så är du ändå inte helt säker. 

Det är nämligen, som tidigare nämnt, olagligt för USTVGO att sända innehåll som inte är deras, eller innehåll vars upphovsrättsman inte har gett tillstånd för dem att sända. Och eftersom att NBA inte har gett USTVGO godkännande att sända deras innehåll på sajten delar de innehållet av basket live på ett olagligt sätt. 

Trots att det rent krasst inte är du som begår den mest olagliga handlingen när du konsumerar olagligt innehåll, men ändå bidrar till själva handlingen, är det inte säkert att göra det. För ditt eget bästa, och även för ditt eget samvete, bör du alltså vända dig till andra alternativ om du vill streama NBA och basket online. 

Risker med att streama NBA via USTVGO 

Som du säkert förstår finns det många risker med att streama USTVGO basket. Dessa risker finns inte bara när du ska streama NBA på sidan, utan de gäller även om du tar del av andra sändningar och kanaler. 

En av alla risker är att du kan bli stämd av NBA för att du tar del av innehåll som inte är godkänt att sändas på sajten i fråga. Att bli stämd av NBA är ingenting du ens vill riskera, det trots att sannolikheten att dom skulle stämma just dig kontra streamingtjänsten själva är rätt liten. 

Utöver detta kan du med ditt strömmande även riskera att få virus på din dator, på din mobil eller på den enhet du streamar via. Det kan hända även om du använder en VPN. Att riskera din egen säkerhet och trygghet är med andra ord inte värt det du kan få i utbyte av att befinna dig på USTVGO. 

Alternativ till att streama NBA online

En räddare i nöden när du vill streama basket live, det vill säga då du vill streama lagligt och säkert, är Cmore. Cmore är den enda streamingtjänsten i landet som har rätt till att streama NBA i Sverige. 

Därför är det bara på Cmore som du kan streama basket på rätt sätt. Använder du dig av Cmore för detta slipper du ladda ner en VPN, samtidigt som du slipper oroa dig för virus eller hackers. Du undgår även att vara med och utföra en olaglig handling. 

Visst, det kostar en viss summa i månaden att ha en prenumeration på Cmore. Men, den lilla summan som det kostar är ändå värd att betala för att slippa undan alla risker. Vill du inte ha kvar din prenumeration på Cmore när NBA är över kan du alltid avsluta den. Du kan alltså välja att bara betala för en prenumeration under de månader som NBA pågår om du vill. 

Allt är bättre hos Cmore

Det tar dock inte slut där. Fördelarna som kommer med att använda Cmore är också att bilden och ljudet är mycket bättre än vad det är hos USTVGO. Det går heller inte att få svensk text eller svenska kommentatorer på streamingtjänster som streamar kopierat innehåll, något som du kan få via Cmore. Hela din upplevelse av att se NBA kommer alltså bli mycket bättre om du streamar från Cmore och helt och hållet undviker gratis streamingtjänster som är olagliga. 

FAQ

Kan jag streama USTVGO på min TV?

USTVGO är en streamingtjänst som är gjord för användning på mobiler, datorer och surfplattor. Därför behöver du skärmdela skärmen från någon av dessa enheter till din TV om du vill kunna streama NBA eller något annat innehåll från USTVGO direkt till din TV. 

Är det gratis att streama NBA från USTVGO?

Att streama NBA via USTVGO är gratis, men därmed också osäkert. Är du villig att ta riskerna med att streama NBA från USTVGO får du bestämma själv, men du bör vara medveten om att du kan få betala ett rätt högt pris om något skulle hända trots att innehållet i sig är gratis. 

Visar USTVGO NBA för herrar eller damer?

NBA är en basketliga som endast består av herrlag, vilket även är den enda basketligan som streamas på USTVGO. Vill du se på dambasket är det alltså varken dessa matcher eller den streamingtjänsten du ska fokusera på. För att se dambasket ska du kolla in WNBA – där är det damlagen som gör upp om förstaplatsen. 

Lämna en kommentar