Streama NBA gratis – reddit.rnbastreams

Reddit NBA Streams är en skattkammare för de fattiga basket fansen. Sidan gör det väldigt enkelt för dig att hitta en livestream för varje NBA-match. Streama oavsett vart du bor eller vilken enhet du har.

Vad är Reddit NBA Streams?

Tidigare en subreddit på reddit.com där du kunde hitta alla NBA-matcher och gratis streama dem. Det var tills den blev nedstängd på grund av att den bröt mot deras regler om upprepad upphovsrättsintrång (copyright). r/nbastreams var en av de mer populära subredditerna på det sociala nätverket, särskilt när slutspelet närmade sig. Enligt Reddit List, som spårar populariteten hos olika subreddits, hade r/nbastreams nästan 400 000 prenumeranter innan det blev nerlagt.

Nu är den uppe igen och är i full gång, inte som en subreddit men som sin egen hemsida. Samma skapare som r/nbastreams, med reddit.rnbastreams kan du streama alla pågående NBA-matcherna gratis.

Är Reddit NBA Streams olagligt?

Vi vill göra det klart att vi på NBA.nu förespråkar inte för användningen av Reddit NBA Streams. Ifall du vill kolla på NBA-matcher föreslår vi att se det på CMore, där sänds alla matcherna i Sverige. Läs mer om det HÄR

Men är Reddit NBA Streams olagligt? Såsom alla andra pirattjänster existerar den i ett grått område. Som du kommer att höra minst en gång under ett spel är reproduktion, publicering, uppladdning, publicering, sändning, m.m. av alla NBA -matcher utan tillåtelse, förbjudet. Eftersom det streamas istället för att ge valet att ladda ner det, är det svårare för upphovsrättsinnehavare att ta itu med det. Delvis på grund av att streamen bara håller på medans matchen spelas och sedan stängs ner. Men också på grund av användningen av VPN (virtuella privata nätverk), som gömmer IP -adressen och gör det därmed svårare att spåra de ansvariga.

Ifall du bestämmer dig för att kolla på Reddit NBA Streams så måste vi föreslå att använda VPN så att du inte råkar ut för några problem med lagen.

Lämna en kommentar