Sportsurge.net – streama basket gratis

Gratis är gott, eller hur? Det är åtminstone vad man brukar säga. Och faktum är att ibland så är gratis väldigt gott. Men, i de flesta fall finns det en del dolda hakar som gömmer sig i bakgrunden när man kan få tillgång till saker utan att behöva betala. Så är åtminstone fallet när du vill streama basket live gratis. 

Sportsurge.net är en streamingtjänst som erbjuder dig att streama NBA och andra sportligor helt utan kostnad. Som ni säkert förstår så låter detta väldigt mycket bättre än vad det är. Det finns nämligen ett flertal risker och negativa aspekter med att använda sidor som Sportsurge.net. Det finns ett flertal saker som är bra att veta om innan det att man besöker sidan. 

Fortsätt läsa för att ta del av mer information om Sportsurge.net och hur det är att streama via deras sajt. Vi kommer ge dig svar på frågorna hur det fungerar att streama basket gratis, vilka riskerna är med sidan, samt om det finns något bra med att streama NBA från Sportsurge. 

Sportsurge NBA

Sportsurge.net är en streamingtjänst som möjliggör för dig att ta del av innehåll från bland annat NBA och andra sportsligor utan att behöva betala något. Kanske låter det för bra för att vara sant? Och faktum är att det i det här fallet är just det. Att kunna streama basket från NBA och liknande utan kostnad är inte något som borde vara möjligt. 

Precis som med allt annat som känns för bra för att vara sant så finns det alltså även här en baktanke eller hake. Dessa bör du vara medveten om innan du väljer att streama basket gratis via Sportsurge. 

Hur fungerar det?

Så hur funkar det då egentligen? Hur är det möjligt att streama NBA och annan basket gratis om det egentligen inte borde vara möjligt? Jo, så här fungerar det. Sportsurge.net erbjuder dig som besökare på sidan att ta del av innehåll i form av olika basketsändningar och liknande som de får tillgång till via andra sajter och källor, det alltså helt utan kostnad. 

För att Sportsuge ska få in några intäkter på detta finansierar de sin sida genom reklam och annonser på sajten. Här kommer ännu en nackdel med sidan – inte nog med att det gör något olagligt genom att ge besökare tillgång till gratis innehåll på sidan, deras reklam och annonser är också väldigt felaktiga. 

Det vill säga, den reklam som de marknadsför och annonserar om är reklam för olika dieter, kurer för viktminskning, sätt att vinna pengar på, och porr. Med andra ord inte de mest pålitliga och seriösa inslagen. Trots att du kanske inte är intresserad så är det väldigt lätt att råka klicka på någon av dessa annonser. Då finns det en risk för att din dator får virus, eller att hackers kan göra dataintrång. Detta vill du undvika!

Vad kan jag göra istället för att ta del av Sportsurge NBA?

Vi förstår, man kanske inte alltid känner sig jättesugen att behöva skapa ett abonnemang och betala för att kunna streama basket live. Samtidigt finns det väldigt mycket som talar för att det varken är särskilt trivsamt eller tryggt att använda sig av sajter där du kan streama innehållet gratis, eller hur? 

Streama basket via Cmore

Som tur är finns det andra sätt att ta del av basketligan och deras olika sändningar för dig som vill se det online. Det bästa och säkraste sättet är att skapa en prenumeration på Cmore. I Sverige är det nämligen bara Cmore som har rättigheterna till att sända NBA och andra liknande innehåll. Vill du kunna streama NBA helt lagligt är det alltså denna streamingtjänst du ska vända dig till. 

För att få tillgång till det innehåll och material som finns att streama på Cmore krävs det att du har ett abonnemang. Detta kostar i sin tur en viss summa varje månad, men för den utbud och den säkerhet du får är det helt klart värt att betala. 

När du streamar via Cmore får du inte bara tillgång till den bästa kvalitén, utan du slipper även oron om att bryta mot lagen samt risken om att något skulle kunna hända dig. Skulle du istället streama basket live via Sportsurge finns bland annat risken om att NBA stämmer dig för att du streamar från sidor som inte har rättigheterna till att sända basketligan. 

Om du ändå vill streama från Sportsurge.net

Vill du fortfarande streama NBA via Sportsurge.net? Trots att du är medveten om riskerna och konsekvenserna som användningen av sajten kan få? Då vill vi ge dig tydligast möjliga direktioner om hur du navigerar dig på sajten. Nedan går vi igenom steg för steg hur du går tillväga för att använda Sportsurge på “bästa” sätt: 

  1. Gå in på Sportsurge.net
  2. Klicka dig vidare på rutan där det står “Basketball”
  3. Välj vilken av alla matcher du vill streama 
  4. Scrolla ned och klicka på den länk du vill streama NBA från 

Du kan behöva en VPN

Här är något du borde göra innan du tar dig an stegen ovan. Innan du streamar innehåll via Sportsurge.net bör du skaffa en VPN. Med en VPN ser du till att din dator blir mer skyddad från att drabbas av virus, samt mer skyddad från att olika hackers kan komma in på din dator. Detta är en säkerhetsåtgärd du verkligen rekommenderas att ta del av både för ditt eget och din dators bästa. 

Är det lagligt eller olagligt att streama via Sportsurge?

Trots att vi gått igenom detta förut vill vi göra det ännu lite tydligare och ge dig svar på frågan en gång för alla; är det lagligt att streama från Sportsurge eller inte? Egentligen är det inte så svårt att svara på det. Det direkta svaret är att det är olagligt. 

Sportsurge och andra liknande streamingtjänster – exempelvis Stream2watch och Ustvgo – visar nämligen innehåll som de egentligen inte har rättigheterna till att visa på sina sajter. Detta då upphovsrättsmännen inte gett dem varken tillstånd eller godkännande att göra det. Det innebär att de genomför olagliga handlingar bara genom att bedriva sina sidor. Du som väljer att använda sajten gör något olagligt genom att ta del av detta innehåll. 

Varje gång du streamar från Sportsurge eller någon annan gratis streamingtjänst bryter du med andra ord mot lagen. För detta riskerar du att bli “påkommen” om att utföra ett brott. Det finns också en risk med att NBA stämmer dig för att du konsumerar piratkopierat innehåll. Vill du inte göra något olagligt ska du alltså hålla dig borta från tjänster som Sportsurge.net. 

Ditt eget val

Om du vill streama basket gratis eller inte är såklart helt upp till dig. Så länge du är medveten om vad dina handlingar innebär och vilka konsekvenser som kan uppstå finns det inget som hindrar dig från att ta del av olagliga sajter som Sportsurge och liknande. 

Men, som du säkert förstår rekommenderar vi dig verkligen att istället använda tjänster som Cmore för att streama basket live. Trots att du kan “komma undan” med att streama basket gratis några gånger finns det inte mycket som talar för att de kronor du kanske sparar in är värt det. Och det alltså av flera anledningar. 

FAQ

Bryter jag mot lagen om jag streamar från Sportsurge.net?

Ja, att använda sidor som Sportsurge.net är i grund och botten olagligt. I och med att innehållet som finns att ta del av på Sportsurge.net är kopierat från andra sidor och källor har streamingtjänsten själv inte rättigheterna till att sända till exempel NBA. Genom att streama det innehåll som finns på sidan bryter du alltså mot laget.

Kan jag streama NBA på Sportsurge?

Ja, det kan du. Värt att veta om är att det finns en del risker med att streama NBA via Sportsurge, vilka du bör veta om innan du bestämmer dig för att använda sidan. Läs mer om detta ovan!

Är Sportsurge gratis?

När du streamar från Sportsurge behöver du inte betala någonting för att ta del av innehållet. Sportsurge är alltså gratis.

Lämna en kommentar