Spelarna i NBA som är mest betalda

De spelarna i NBA som har mest i lön är några av de mest begåvade, skickliga och hängivna spelarna i ligan. De tio spelare som är mest förtjänta av sina löner är Stephen Curry, LeBron James, James Harden, Russell Westbrook, Kevin Durant, Chris Paul, Damian Lillard, Kawhi Leonard, Kyrie Irving och Anthony Davis.

Dessa spelare har alla visat ett enormt engagemang för sitt hantverk och lagt ner otaliga timmar i gymmet för att bli några av de bästa basketspelarna i spelet idag. De har förtjänat sina höga löner genom hårt arbete och hängivenhet på planen samt genom att vara fantastiska ambassadörer för NBA utanför planen.

Stephen Curry har varit en av stjärnorna de senaste åren som tvåfaldig MVP för Golden State Warriors. Han är en av endast fem spelare som vunnit MVP-utmärkelser i rad och har varit ett kraftpaket på planen. Han är också en av de bäst betalda spelarna i NBA:s historia och skrev nyligen på ett femårskontrakt på 201 miljoner dollar.

LeBron James anses vara en av de bästa basketspelarna någonsin och har vunnit tre mästerskap och fyra MVP-utmärkelser. Han har visat ett otroligt engagemang för spelet genom sitt mentorskap för yngre spelare i sina lag samt utanför planen med olika välgörenhetsorganisationer. Hans nuvarande kontrakt betalar honom 154 miljoner dollar över fyra år och han är allmänt respekterad för både sin skicklighet och sitt ledarskap.

James Harden har förtjänat två MVP-utmärkelser de senaste åren med sina prestationer för Houston Rockets. Han bidrog till att de nådde upp till Western Conference Finals 2018 och är en av de mest populära spelarna i NBA. Hans nuvarande fyraårskontrakt på 171 miljoner dollar gör honom till en av de bäst betalda spelarna i ligan.

Russell Westbrook har etablerat sig som en triple-double-maskin sedan han anslöt sig till Oklahoma City Thunder. Han vann MVP 2017 och skrev nyligen på ett femårskontrakt på 205 miljoner dollar för att stanna kvar i Thunder i många år framöver. Hans hårda arbete och engagemang har gjort honom till en ikon i Oklahoma City och i hela ligan.

Kevin Durant har varit en av de mest dominerande krafterna i basket under det senaste decenniet och har vunnit två mästerskap och ett MVP-pris på väg att skriva på ett fyraårigt kontrakt med Golden State värt 164 miljoner dollar.

Chris Paul har varit en av de bästa point guards i spelet sedan han kom in i NBA och spelar för närvarande i Houston Rockets. Han vann ett MVP-pris 2008 och skrev nyligen på en fyraårig kontraktsförlängning på 159 miljoner dollar med Houston.

Damian Lillard är en annan stjärnpoängare som har vunnit ett MVP-pris de senaste åren. Hans nuvarande femårskontrakt på 197 miljoner dollar gör honom till en av de bäst betalda spelarna i NBA.

Kawhi Leonard anses av många vara en av de mest begåvade tvåvägsspelarna i dagens basket och hans prestationer för både Toronto och San Antonio har gett honom ett treårskontrakt på 103 miljoner dollar från Los Angeles i sommar.

Kyrie Irving är en annan stjärnspelare som nyligen skrev på ett fyraårskontrakt på 142 miljoner dollar med Brooklyn Nets. Han har vunnit ett MVP-pris och två mästerskap på sin väg mot att bli ett av de mest kända ansiktena inom basket i dag.

Slutligen anses Anthony Davis vara en av de bästa spelarna i NBA idag och han byttes nyligen till Los Angeles Lakers. Hans femårskontrakt värt 190 miljoner dollar gör honom till en av de bäst betalda spelarna i ligans historia.

Dessa tio spelare har förtjänat sina löner genom hårt arbete och engagemang både på och utanför planen och är några av de mest förtjänta när det gäller pengar i NBA. De har bidragit till att forma basketbollen till vad den är idag och kommer att fortsätta att vara ikoner för år framöver. De är en inspiration för alla unga spelare som hoppas kunna slå igenom i NBA och bör belönas för sina år av hårt arbete och hängivenhet.

Lämna en kommentar