LeBron James bar en ny 70 000 dollar dyr Audemars Piguet Royal Oak på Lakers-Suns matchen

Los Angeles Lakers hade en svag säsong, men LeBron James klocka har varit i toppform. Den fyra gånger NBA-mästaren, som har setts bära allt från en Patek Philippe Nautilus med den eftertraktade Tiffany-dialogen till Audemars Piguets Royal Oak Concept ”Black Panther”, visade upp en annan extraordinär AP-armband till Lakers matchen mot Phoenix Suns förra tisdagen.

Tidsuret i fråga är ett av de 11 nya Royal Oak som designats till minne av modellens 50-årsjubileum. Tyvärr gav det inte fyra-gånger NBA-mästaren (eller hans lag) någon tur på planen. Med James på bänken på grund av en pågående fotproblem, förlorade Lakers matchen mot Suns med 121-110 och blev officiellt eliminerade från playoff-kvalificeringen.

Även om klockan verkligen är värd ett par stilpoäng. Den kallas officiellt Royal Oak ”Jumbo” Extra-Thin Ref. 16202, 39 mm tidsuret avslöjades i januari som efterträdare till Ref. 15202. Passande för en kung eller King, har den här modellen ett fall och armband gjort av regal guld. Den har också en imponerande ”rökad” Petite Tapisserie-urtavla vars guldfärgade mitt gradvis tonar över till svart på periferin. Det uppnåddes genom en galvanisk badprocess som innebar att färgad lack sprutades på den roterande urtavlans yttre kant.

Kommande

Nästa generationsdesign har en ny extra-tunn Caliber 7121 i stället för den ursprungliga Caliber 2121. Det är faktiskt första gången sedan 1972 som modellen har fått en ny självuppdragande rörelse. Den nya, större mekanismen, som mäter 3,2 mm, har en snabb datumkorrigerare och en större trumma med mer kraft för mer precis tidtagning över en längre tid. Faktiskt har klockan 55 timmars reservkraft.

Det nya rörelsen har också bidirectional vindning och en balansaxel försedd med inertia block för att undvika onödig friktion. Toppen av det är det färdigt till hög-horologi standarder med Côtes de Genève, Traits Tirés och cirkulär graining tydligt synligt genom bakstycket.

Det finns ingen tvekan om att det 70 500 dollar duke är ett utmärkt val för en kung. Den ser inte bara bra ut, utan dess högteknologiska rörelser och lyxiga material kommer garanterat att få folk att se sig omkring var LeBron än går. Låt oss hoppas att han får chansen att visa upp sin klocka på nästa Lakers-match!

Los Angeles Lakers måste ta en paus i nästa match, men LeBron James kommer att se bra ut med sin nya Audemars Piguet Royal Oak på handleden som kostar 70 000 dollar. Med sin sofistikerade design och sitt avancerade urverk ser den här klockan lika bra ut som den fungerar – och den kommer garanterat att väcka uppmärksamhet oavsett vart LeBron går. Låt oss hoppas att han kan visa upp sin klocka under nästa Lakers-match! Lycka till både honom och laget. Go Lakers!

Lämna en kommentar