Kontakta oss

Är du intresserad av att ta kontakt med oss som driver NBA.nu? Då är du varmt välkommen att fylla i kontaktformuläret nedan – där anger du dina uppgfter och fyller i med det meddelande du vill skicka till oss. Oavsett om det avser en fråga om sajten, en fundering kring något gällande NBA, önskemål om ämne eller om du bara vill kontakta oss ser vi fram emot att höra från dig!

Vi som driver NBA.nu har under en längre period haft en dröm om att skapa en sajt dit alla som är intresserade av såväl basketen som det välkända laget i sig kan vända sig. Detta är nämligen något som vi själva anser är lite av en brist på marknaden, och något som även vi själva saknar. Som stora fans och basketnördar- kan vi därmed säga att det är lite av en dröm som gått i uppfyllelse i och med NBA.nu. 

Just av den anledningen tycker vi att det är extra roligt att du är här och besöker oss. Det betyder även mycket för oss om du vill ta dig tiden att kontakta oss då det gör att vi kan förbättra vår sida och utveckla innehållet vi delar med oss av. På så sätt kan vi tillsammans skapa en sajt som ger något för alla!