Kevin Durant vill hellre lägga av än att spela för Brooklyn igen.

Det verkar som om Kevin Durant hellre skulle sluta spela basket än att återvända till Brooklyn Nets. Detta enligt källor nära situationen.

Den tvåfaldige NBA Finals MVP sägs vara mer benägen att pensionera sig än att spela för Brooklyn igen, efter att ha drabbats av en förödande skadan i match 5 i NBA Finals 2019.

Durants beslut kommer sannolikt att bero på hans hälsa och om han känner att han fysiskt kan återvända till planen på en elitnivå. Men det verkar som om utsikten att återvända för Nets är något som han inte är överdrivet entusiastisk över.

Än så länge återstår det att se vad Durant slutligen kommer att bestämma sig för. Men det ser ut som att pensionering kan vara en verklig möjlighet för en av de bästa spelare i NBA.

Vad hände med Kevin Durant i Brooklyn, som gör att han inte vill spela för Nets igen?

Skador är den viktigaste faktorn som gör att Kevin Durant inte vill spela för Brooklyn igen. Efter att han drabbades av skadan 2019 när han spelade för Golden State Warriors. Detta har lett till att många har spekulerat i att han kanske inte kommer att kunna återvända till en elitnivå av spel. Dessutom verkar det som att Nets inte är Durant’s förstahandsval när det gäller lag. Så, med allt att döma verkar det som om pensionering kan vara en verklig möjlighet för Kevin Durant.

Lämna en kommentar