Kevin Durant – Januari 2023

I januari 2023 uppskattades nettovärdet för basketstjärnan Kevin Durant till hela 400 miljoner dollar. Han har samlat på sig denna förmögenhet genom lukrativa sponsoravtal, investeringar och sina rekordstora NBA-kontrakt.

Durant skrev 2019 på ett fyraårigt avtal med Brooklyn Nets på 164 miljoner dollar som löper ut i slutet av säsongen 2022-2023. Hans tidigare kontrakt med Golden State Warriors gav honom ytterligare 201 miljoner dollar över fyra år från 2016 – 2020. Detta i kombination med hans många sponsoravtal har gjort det möjligt för honom att bygga upp en stor nettoförmögenhet sedan han började med professionell basket 2007.

När det gäller sponsorer är några av Durant’s sponsorer Nike, Google, American Family Insurance och Foot Locker. Han har också gjort smarta investeringar i företag som Postmates, Acorns och Coinbase, vilket har gett honom tillgång till ännu mer rikedom.

Vid 30 års ålder 2023 är Durant en av de mest framgångsrika spelarna i NBA:s historia, med fyra mästerskap och två MVP-utmärkelser. Hans nettoförmögenhet på 400 miljoner dollar återspeglar hans status som en elitidrottare som har nått enorma framgångar både på och utanför planen. Med de framgångar han har haft hittills är det troligt att Durant kommer att fortsätta att göra investeringar och samla på sig sponsoravtal för att öka sin nettoförmögenhet ytterligare under de kommande åren.

Kevin Durant är inte bara en basketstjärna utan också en inflytelserik filantrop. Under 2019 har han donerade 10 miljoner dollar för att slutföra byggandet av en högskoleförberedande skola för ungdomar i riskzonen i Prince George’s County. Han har också hjälpt lokala underprivilegierade elever med sin Kevin Durant Charity Foundation, där han donerar pengar för att stödja utbildnings- och rekreationsinitiativ. Genom sin generositet och arbetsmoral kommer Kevin Durant garanterat att fortsätta att bygga upp sin nettoförmögenhet samtidigt som han gör en inverkan på världen runt omkring honom.

Framgångar både på och utanför planen

Vid 30 års ålder har Kevin Durant redan uppnått enorma framgångar både på och utanför planen som gjort honom till en av de mest framgångsrika spelarna i NBA:s historia. Hans nuvarande nettoförmögenhet på 400 miljoner dollar återspeglar hans hårda arbete och hängivenhet till basket samt de smarta investeringar och sponsoravtal han haft under åren. Med fyra mästerskap och efter två MVP-utmärkelser är Durant säker på att han kommer att fortsätta att bygga på sin rikedom och använda den för att ge tillbaka till samhället. Med Kevin Durants framgång och filantropi kommer han utan tvekan att förbli en av de viktigaste personerna inom basket i många år framöver.

I vilket lag spelar Durant nu?

Kevin Durant spelar för närvarande för Brooklyn Nets, där han skrev på ett fyraårskontrakt på 164 miljoner dollar 2019. Detta kontrakt löper ut i slutet av säsongen 2022-2023. Innan han skrev på för Nets spelade Durant för Golden State Warriors från 2016 – 2020, där han fick ett fyraårskontrakt värt 201 miljoner dollar. Han har vunnit två MVP-utmärkelser och fyra mästerskap under sin karriär hittills.

Vilka investeringar har Kevin Durant?

Durant har investerat i flera företag, bland annat Postmates, Acorns och Coinbase. Han har också många sponsoravtal med populära varumärken som Nike, Google, American Family Insurance och Foot Locker. Dessa investeringar och godkännanden har gjort det möjligt för honom att ytterligare öka sitt netto värde.

Lämna en kommentar