Streama NBA från Crackstreams – ja eller nej?

Svaret på en fråga är inte alltid så enkelt som ett ja eller ett nej. Utan för att få ett svar kan det krävas att man räknar in flera faktorer och aspekter, och att man därmed måste utveckla svaret för att få fram det man menar. Detta gäller i frågan om du borde streama basket från Crackstreams eller inte. 

Det är nog inte bara jag själv som önskar att svaret på frågan vore enklare och att jag redan nu bara kunde svara ja eller nej. Men, som med mycket annat är svaret att Crackstreams är en sajt som kan vara både bra och dålig. Om du ska streama NBA via just den streamingsajten kan alltså bero lite på. 

För att du inte ska behöva utsättas för eller vara med om något som du själv inte vill bör du ta reda på vad som är avgörande i frågan om du bör streama NBA från Crackstreams. Som tur är har du kommit till helt rätt ställe för det. Vi kommer nämligen här nedan förklara allt som är både bra och nödvändigt att veta om sajten!

Vad är Crackstreams?

Innan vi gräver lite djupare i ämnet om Crackstreams är en sajt som man bör använda för att streama basket eller inte kan det vara bra att få reda på lite mer information om vad Crackstreams egentligen är. 

Kort sagt kan man säga att Crackstreams.net är en hemsida på nätet som fungerar som en streamingtjänst med fokus på streaming av sport. När du besöker sajten kan du alltså streama både boxning, NFL, NBA och MMA, samt en hel del annat för den som önskar. . 

Crackstreams basket är däremot den kategori som framförallt tar upp en stor del av streamingtjänsten, det inte minst när säsongen för NBA är i full gång. Det du dock bör veta om innan du besöker sidan och bestämmer dig för att streama innehållet bör du veta om att det inte är möjligt att streama basket via Crackstreams helt riskfritt. 

Olagligt att streama basket gratis via Crackstreams 

Vad menar vi då med det, att det inte är riskfritt att använda sajten? Jo, i och med att Crackstreams.net inte själva har fått godkänt av NBA att sända deras matcher och liknande så innebär det att Crackstreams egentligen gör något som är olagligt då de trots avsaknaden av rättigheterna väljer att sända basket live direkt via deras sajt. 

Att så många väljer att använda sig av sidan för att ta del av innehållet ändå beror först och främst på att det är gratis att streama basket via Crackstreams.net. Detta är dock också en faktor som till stor del bidrar till det olagliga i det hela. 

Vi kan med andra ord ge dig ett råd, och det är att leta efter andra alternativ att streama basket på om du vill ta del av de olika matcherna och sändningarna på nätet. För du vill ju inte vara med och göra något olagligt, eller hur? Trots att det inte är du som ansvarar för att sända det piratkopierade innehållet så blir du ändå en del av den olagliga handlingen när du väljer att konsumera det. 

basket nba

Streama basket live på ett lagligt sätt 

Vill du inte riskera någonting, eller om du inte känner dig bekväm med att konsumera innehåll som vare sig är piratkopierat eller olagligt att streama så kan du alltid vända dig till de andra alternativen för att streama NBA som finns på marknaden. 

Till skillnad från Crackstreams NBA är Cmore NBA helt lagligt. Visst, du måste betala en summa varje månad för att kunna se NBA, basket och annan sport på Cmore, men det är det verkligen värt! 

Cmore – ett bra alternativ 

När du streamar NBA via Cmore finns det nämligen ingen chans att NBA kommer att stämma dig, vilket det däremot gör när du streamar via Crackstreams. Detta då Cmore har rättigheterna för att streama NBA’s matcher. 

Skapar du ett konto och betalar månadsavgiften på Cmore gör du alltså något som är lagligt genom att du varken konsumerar piratkopierar innehåll eller konsumerar basket gratis. Använder du Cmore behöver du alltså inte känna den där naggande känslan av att det du gör inte är okej. Bara det är något som är värt att betala lite för! Dessutom är kvalitén riktigt bra. 

Gör detta innan du går in på Crackstreams NBA

Vill du trots riskerna streama via Crackstreams är ett tips att använda dig av ett VPN. Då får du iallafall ett lite bättre skydd mot virus och dataintrång än om du bara skulle besöka och använda sajten som vanligt. 

En annan sak som kan vara bra att veta innan du besöker och tar del av Crackstreams för att streama basket är hur du ska klicka dig fram på sidan för att komma till just “streama NBA”. Steg för steg förklarar vi hur du gör detta nedan: 

Ta del av Crackstreams basket – steg för steg

 1. Surfa in på Crackstreams.net
 2. Scrolla ner och hitta “NBA Live Streams and Schedule”
 3. Bestäm vilken match du vill se och klicka dig in på den
 4. Tryck på play

Svårare än så är det egentligen inte, vilket ju såklart kan kännas som en fördel. Samtidigt kan vi tycka att det borde vara betydligt mycket svårare att få tillgång till innehållet eftersom att det är olagligt att konsumera. 

Något du ska vara extra uppmärksam på, det vill säga oavsett vilket innehåll du vill streama på sidan, är den reklam som finns på sajten. Crackstreams använder sig nämligen av reklam för att finansiera verksamheten. Råkar du klicka på någon av dessa reklamer kan din dator, mobil eller den digitala enhet du än använder drabbas av virus, hackers och liknande. 

Positivt och negativt med Crackstreams

Det kommer nog alltid finnas någon eller några som inte vill ge upp att streama via Crackstreams. Om du efter att ha läst alla de negativa saker som finns med sidan fortfarande känner för att att streama via Crackstreams får du avgöra helt själv. Om så är fallet finns det dock inte så mycket du kan skylla på om något skulle hända dig. 

Är du intresserad av att ta del av sajten kan det dock vara bra att få en kort sammanfattning om de negativa aspekterna igen, samt de få fördelar som finns. 

Fördelar med Crackstreams

 • Det är gratis att använda och streama från
 • Kräver ingen registrering och du behöver inte skapa ett konto
 • Du kan streama basket live

Nackdelar med Crackstreams 

 • Du streamar piratkopierat innehåll som är olagligt att ta del av 
 • Finns en chans att du blir stämd av NBA
 • Risken för virus och att din enhet blir hackad höjs
 • Reklam som kan vara opassande
 • Ingen säkerhet

FAQ

Kan jag se NBA playoffs på Crackstreams?

NBA playoffs innebär slutspelet i NBA, vilka  alltså är de mest avgörande matcherna. Crackstreams sänder hela NBA, det vill säga alla matcherna från början till slut. Det inkluderar med andra ord även NBA playoffs. 

Finns det fler streamingtjänster som liknar Crackstreams?

Ja, idag är utbudet av så kallade “olagliga streamingtjänster” rätt stort. Det finns bland annat SportsHD och Stream2watch, vilka är två sidor som erbjuder liknande innehåll som Crackstreams

Är det lagligt att streama NBA på Crackstream?

Innehållet som sänds på Crackstream är piratkopierat från andra sidor och källor. Detta då NBA inte har gett sajten rättigheterna till att sända innehållet. Att både sända och ta del av sådant innehåll är alltså inte lagligt. Du som tittare är därmed med och bidrar till en olaglig handling när du streamar NBA från Crackstream. 

1 svar på ”Streama NBA från Crackstreams – ja eller nej?”

Lämna en kommentar